Předkrmy

Zvěřinová paštika s tymiánem, mandlemi a brusinkovou redukcí, rozpečený chléb

79Kč

Nakládaný kozí sýr s bylinkami, rukolou a omáčkou z divokých malin, bagetka

79Kč

Polévky

Jemně pikantní dršťková polévka, rozpečený chléb

59Kč

Vývar z hovězí oháňky s domácími nudlemi a játrovým knedlíčkem

40Kč

Tradiční česká a slezská kuchyně

Hovězí svíčková z býčka na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami

179Kč

Pikantní „Hájecký gulášek” dušený v černém pivu, grilovaná klobáska a pikantní křen, žemlový knedlík

179Kč

Konfitovaný vepřový bůček s dušeným zelím, restovaným bramborovým knedlíkem a škvarkovými plackem

179Kč

Bramborové halečky s cibulkou a kozím sýrem

149Kč

Speciality Hájeckého Hotelu pod Hůrkou

Králičí hřbet s hříbkovou nádivkou, šouletem z mladého hrášku, krupek a anglické slaniny

189Kč

Telecí líčka s restovaným listovým špenátem a šlehanou tymiánovou kaší

189Kč

Pečený candát na másle se špenátovým rizotem a parmazánem

219Kč

Kuřecí prsa „Supreme” s bylinkami, grilovaná zelenina a štouchaný brambor

189Kč

Vepřová panenka pečená do růžova s liškovou omáčkou a bramborovými nočky

189Kč

Filé z dančí kýty s hříbkovým kubou a smetanovou omáčkou s kadeřávkem

189Kč

Kuřecí roláda plněná anglickou slaninou, sušenými švestkami s pečeným bramborem

179Kč

Smažený telecí vídeňský řízek, petrželový brambor

199Kč

Králičí hřbet s hříbkovou nádivkou, šouletem z mladého hrášku, krupek a anglické slaniny

189Kč



Telecí líčka s restovaným listovým špenátem a šlehanou tymiánovou kaší

189Kč




219Kč[/highlight]



Kuřecí prsa „Supreme” s bylinkami, grilovaná zelenina a štouchaný brambor

189Kč




189Kč[/highlight]



Filé z dančí kýty s hříbkovým kubou a smetanovou omáčkou s kadeřávkem

189Kč




179Kč[/highlight]



Smažený telecí vídeňský řízek, petrželový brambor

199Kč