Předkrmy
Zvěřinová paštika s tymiánem, mandlemi a brusinkovou redukcí, rozpečený chléb
79KčNakládaný kozí sýr s bylinkami, rukolou a omáčkou z divokých malin, bagetka
79KčPolévky
Jemně pikantní dršťková polévka, rozpečený chléb
59KčVývar z hovězí oháňky s domácími nudlemi a játrovým knedlíčkem
40KčTradiční česká a slezská kuchyně
Hovězí svíčková z býčka na smetaně s karlovarským knedlíkem a brusinkami
179KčPikantní „Hájecký gulášek” dušený v černém pivu, grilovaná klobáska a pikantní křen, žemlový knedlík
179KčKonfitovaný vepřový bůček s dušeným zelím, restovaným bramborovým knedlíkem a škvarkovými plackem
179KčBramborové halečky s cibulkou a kozím sýrem
149KčSpeciality Hájeckého Hotelu pod Hůrkou
Králičí hřbet s hříbkovou nádivkou, šouletem z mladého hrášku, krupek a anglické slaniny
189KčTelecí líčka s restovaným listovým špenátem a šlehanou tymiánovou kaší
189KčPečený candát na másle se špenátovým rizotem a parmazánem
219KčKuřecí prsa „Supreme” s bylinkami, grilovaná zelenina a štouchaný brambor
189KčVepřová panenka pečená do růžova s liškovou omáčkou a bramborovými nočky
189KčFilé z dančí kýty s hříbkovým kubou a smetanovou omáčkou s kadeřávkem
189KčKuřecí roláda plněná anglickou slaninou, sušenými švestkami s pečeným bramborem
179KčSmažený telecí vídeňský řízek, petrželový brambor
199KčKráličí hřbet s hříbkovou nádivkou, šouletem z mladého hrášku, krupek a anglické slaniny
189KčTelecí líčka s restovaným listovým špenátem a šlehanou tymiánovou kaší
189Kč219Kč[/highlight]
Kuřecí prsa „Supreme” s bylinkami, grilovaná zelenina a štouchaný brambor
189Kč189Kč[/highlight]
Filé z dančí kýty s hříbkovým kubou a smetanovou omáčkou s kadeřávkem
189Kč179Kč[/highlight]