Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -13.01.-17.01.2025

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:ČOČKOVÁ S PÁRKEM
1)130g Hovězí na pepři, dušená rýže149,-
2)130g Pikantní vepřová směs, hranolky149,-
Úterý:KULAJDA 
1)130g Francouzské brambory, okurek149,-
2)130g Pečená vepřová krkovice na černém pivu, bramborový knedlík149,-
Středa:ZELENINOVÁ 
1)130g Cmunda po kaplicku149,-
2)130g Kuřecí roláda, bramborová kaše149,-
Čtvrtek:UZENÁ S KROUPAMI 
1)130g Bratislavská vepřová směs, houskový knedlík149,-
2)130g Boloňské špagety149,-
Pátek:HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 
1)130g Vídeňská roštěná, šťouchaný brambor149,-
2)300g Jablková žemlovka s ořechy149,-
Menu týdne:  
3)150g Vepřový Tomahawk, demi-glace, americký brambor189,-
4)150g Míchaný listový salát s kuřecími stripsy189,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.