Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -02.10.-06.10.2023

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:HOVĚZÍ VÝVAR S RÝŽÍ A HRÁŠKEM 
1)130g Hrachová kaše, uzená krkovice, okurek, chléb149,-
2)130g Znojemská hovězí pečeně, houskový knedlík149
Úterý:GULÁŠOVÁ 
1)130g Kuřecí roláda, bramborová kaše, salátek149,-
2)130g Tagliatelle se smetanou a lososem149,-
Středa:KOZÍ BRADA 
1)130g Zapečené těstoviny s kuřecím masem, okurek149,-
2)130g Vepřové ražničí, hranolky, tatarská omáčka149,-
Čtvrtek:KULAJDA 
1)130g Vepřová plec, smetanová omáčka s fazolkama, brambor149,-
2)130g Hovězí na houbách, dušená rýže149,-
Pátek:SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 
1)130g Kuřecí kapsa s ang.slaninou a nivou, šťouch.brambor149,-
2)130g Pečená vepřová krkovice, červené zelí, bram.knedlík149,-
Menu týdne:  
3)150g Vepřová panenka, demi - glace, steakové hranolky169,-
4)150g Míchaný listový salát s tuňákem a vejcem, bagetka169,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.