Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -26.02.-01.03.2024

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:KRUPICOVÁ S VEJCEM
1)130g Smažená kuř.kapsa s ang.slaninou, tvarůžkem, hranolky149,-
2)130g Zapékané těstoviny s uzeným masem149,-
Úterý:KOZÍ BRADA 
1)130g Pečené kuřecí stehno s nádivkou, vařený brambor149,-
2)130g Vepřová játra na cibulce, dušená rýže149,-
Středa:FAZOLOVÁ S UZENINOU 
1)130g Vepřová líčka na víně, bramborová kaše149,-
2)130g Noky s krůtím masem a žampióny149,-
Čtvrtek:ČESNEKOVÁ S VEJCEM A KRUTÓNY 
1)130g Maďarský guláš, houskový knedlík149,-
2)130g Vepř.steak na zelených fazolkách se slaninou, hranolky149,-
Pátek:DRŠŤSKOVÁ POLÉVKA Z HLÍVY ÚSTŘIČNÉ 
1)130g Smažený vepřový řízek, bramborový salát149,-
2)130g Zapečené palačinky se špenátem149,-
Menu týdne:  
3)150g Kuřecí Ondráš, zelný salátek189,-
4)150g Míchaný listový salát s pečeným lososem, bagetka189,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.