Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -11.11.-15.11.2024

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:ČOČKOVÁ
1)130g Kuřecí nudličky na kari, dušená rýže149,-
2)130g Smažený hermelín, hranolky, tatarská omáčka149,-
Úterý:GULÁŠOVÁ 
1)130g Chilli con carne, domácí chléb149,-
2)130g Vepřový vrabec, kysané zelí, bramborový knedlík149,-
Středa:ČESNEKOVÁ S VEJCEM 
1)130g Fazolky na kyselo, vejce, vařený brambor149,-
2)130g Pikantní vepřová játra, bramboráčky149,-
Čtvrtek:KVĚTÁKOVÁ 
1)130g Čevabčiči, vařený brambor, hořtice149,-
2)130g Hovězí na víně, tagliatelle149,-
Pátek: HOVĚZÍ VÝVAR S NUDLEMI 
1)130g Španělský ptáček, dušená rýže149,-
2)300g Žemlovka s jablky149,-
Menu týdne:  
3)150g Kuřecí křídla, hranolky, BBQ omáčka189,-
4)150g Listový salát, smažené kalamáry, bagetka189,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.