Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -5.12.-9.12.2022

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:ČOČKOVÁ S PÁRKEM 
1)130g Vepřové rizoto sypané sýrem139,-
2)130g Pikantní vepř.nudličky na zelenině, bramb.placičky139,-
Úterý:KULAJDA 
1)130g Penne pomodoro s kuřecím masem, parmezán139,-
2)130g Kuř.plátek na žampiónovém soté, opékané brambory139,-
Středa:VÝVAR S NUDLEMI A ZELENINOU 
1)130g Treska na bylinkách, grilovaná zelenina, vařené bramb.139,-
2)130g Hov.kýta na portském víně, restovaná rýže se zeleninou139,-
Čtvrtek:CIBULOVÁ S CHLEBEM 
1)130g Záhorácký závitek (zelí, klobása), bramborový knedlík139,-
2)130g Vepřová játra na grilu, smažené hranolky, tatarská om.139,-
Pátek:FRANKFURTSKÁ 
1)300g Švestkové knedlíky s restovanou strouhankou a cukrem129,-
2)130g Kuřecí primátorský řízek, šťouchané brambory, zel.salát139,-
Menu týdne:  
3)150g Krůtí steak, špenátové gnocchi s parmezánem159,-
4)150g Filírované kuř.prso na salátku z černé čočky, bagetka/td>159,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.