Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -22.07.-26.07.2024

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:HRACHOVÁ S KLOBÁSOU
1)130g Smažené kuřecí nudličky, hranolky, tatarská omáčka149,-
2)130g Štěpánská hovězí pečeně, dušená rýže149,-
Úterý:DRŮBEŽÍ VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY 
1)130g Kuřecí roláda, bramborová kaše, okurek149,-
2)130g Pikantní vepřová směs, bramborové placičky149,-
Středa:KAPUSTOVÁ S BRAMBOREM 
1)130g Kuře na paprice, těstoviny149,-
2)130g Kuřecí játra na slanině, dušená rýže149,-
Čtvrtek:KULAJDA 
1)130g Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík149,-
2)130g Smažený květák, vařený brambor, tatarská omáčka149,-
Pátek:HOVĚZÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 
1)130g Svíčková na smetaně, houskový knedlík149,-
2)300g Jablková žemlovka s ořechem149,-
Menu týdne:  
3)150g Medailonky z divočáka, šípková omáčka, krokety189,-
4)150g Caesar salát s kuřecím masem a krutóny189,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.