Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -13.05.-17.05.2024

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:BROKOLICOVÝ KRÉM
1)130g Smažené sýrové duo, hranolky, tatarská omáčka149,-
2)130g Vepřové na houbách, dušená rýže149,-
Úterý:HOVĚZÍ VÝVAR S DROŽĎOVÝMI KNEDLÍČKY 
1)130g Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, zelí, cibulka149,-
2)130g Zapečené těstoviny, kyselý okurek149,-
Středa:BRAMBOROVÁ S HOUBAMI 
1)130g Záhorácký závitek, vařený brambor149,-
2)130g Krůtí rizoto sypané sýrem149,-
Čtvrtek:HRACHOVÁ S KLOBÁSOU 
1)130g Pikantní kuřecí směs, bramborové placičky149,-
2)130g Vepřové výpečky, špenát, bramborový knedlík149,-
Pátek:SLEPIČÍ VÝVAR S MASEM A NUDLEMI 
1)130g Svíčková na smetaně, houskový knedlík149,-
2)300g Krupicová kaše s máslem, cukrem a kakaem149,-
Menu týdne:  
3)150g Steak z krkovice, zelené fazolky, americký brambor189,-
4)150g Thajský salát s rýžových nudlí a kuřecím masem189,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.