Aktuální Denní Menu

Co dnes máme dobrého?

Týdenní menu -20.-24.3.2023

Seznam alergenů k nahlédnutí u obsluhy.
Pondělí:FAZOLOVÁ S PÁRKEM 
1)130g Smažený hermelín, smažené hranolky, tatarská om.139,-
2)130g Vepřové maso na česneku, těstoviny139,-
Úterý:KRUPICOVÁ S VEJCEM 
1)130g Hovězí guláš, houskový knedlík139,-
2)130g Holandský řízek, bramborová kaše, salátek139,-
Středa:BRAMBOROVÁ S HOUBAMI 
1)130g Kuřecí rizoto sypané sýrem, okurek139,-
2)130g Vepřová krkovice s medem a chilli, šťouchané brambory139,-
Čtvrtek:CIBULOVÁ KRÉMOVÁ 
1)130g Čočka na kyselo, pečená klobása, okurek, chléb139,-
2)130g Smažené žampióny, vařené brambory, tatarská om.139,-
Pátek:HOVĚZÍ S MASEM A NUDLEMI 
1)300g Palačinky s ovocem a šlehačkou129,-
2)130g Pečené kuřecí stehno, červené zelí, bramborový knedlík139,-
Menu týdne:  
3)150g Vepř.panenka, hříbková omáčka, šťouchané brambory159,-
4)150g Tataráček z červené řepy, grilovaný hermelín, bagetka159,-

 

Přihlaste se
k odběru novinek

Jednou týdně rozesíláme elektronické Noviny, kde najdete aktuální jídelníček a zprávy z Hotelu pod Hůrkou. Přihlaste se a budete o nás vědět víc .    V souvislosti s novým nařízením EU o ochraně osobních údajů (GDPR) Vás žádáme o udělení Vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů. Tento Váš souhlas potřebujeme, abychom Vám mohli zasílat e-mailem náš Newsletter a zůstat tak s Vámi v kontaktu. Seznamte se s celým zněním souhlasu se zpracováním osobních údajů.